Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Историята, че Любен Гоцев е баща на българската

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Историята, че Любен Гоцев е баща на българската
Коментари Харесай

Журналистът Йово Николов: Историята, че Любен Гоцев е баща на българската мафия, е силно преувеличена

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Историята, че Любен Гоцев е татко на българската мафия, е мощно пресилена, само че той поддържа тази митология, съобщи журналистът Йово Николов пред Иво Сиромахов в Телевизия 7/8.

Историята към негово въздействие върху прехода е мощно пресилена. Макар Любен Гоцев да беше човек, който имаше такава дарба да основава тайнственост към себе си. Според мен присъединяване му в основаването на групировките е мощно преекспонирано, добави Николов.

Погребението и хора, които са погребението му, леко ме опровергават. Присъствието на Младен Михалев-Маджо, един от основателите на СИК, Венци Стефанов, също основател на СИК, в този момент са предприемачи, само че в средата на 90-те бяха част от тази конструкция СИК, е по някакъв метод легитимация на тази митология, че Държавна сигурност стои зад основаването на тези мафиотски структури по средата на 90-те години, сподели още Николов.

Не ми се има вяра Любен Гоцев да е манипулирал политиците посредством досиета в последните 30 години, отговори изрично Йово Николов на различен въпрос на Сиромахов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР